Filter
Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A53
Als opvolger van de Samsung Galaxy A52 verricht de A53 prima werk. Een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats voor dit toestel. Uit het oog springend zijn het design, beeldscherm en de iP67-waarde. IP is de afkorting van Ingress Protection (beschermingsgraad) en geeft aan in wat voor mate de telefoon beschermd is tegen stof en water. De IP-waarde bestaat uit twee cijfers waarvan de eerste de mate van stofdichtheid aangeeft en het tweede cijfer een weergave van de waterdichtheid is. Het stofdichtheid-cijfer kan worden getaxeerd van 0 tot en met 6 met 6 als hoogste score. Hierbij is de telefoon geheel stofdicht. De waterdichtheid kan worden aangegeven met een cijfer van 0 tot en met 8 met 8 als hoogste score. Bij dit cijfer is de telefoon volledig waterdicht. Met een score van IP67 is de Samsung Galaxy A53 volledig stofdicht en heeft deze een waterdichtheid tot 1 meter diep. Al met al scoort de Samsung Galaxy A53 hoog betreft de IP-waarde en is deze goed beschermd tegen water en stof. Uiteraard wordt hierbij niet aangeraden om dit even uitgebreid te gaan testen en de telefoon onder water mee te nemen. De telefoon onder water gebruiken kan zeker, alleen wordt hierbij wel een waterdicht telefoonhoesje aangeraden. Deze zijn van goede kwaliteit, voordelig en werken met uitstekende touchscreen-functie onder water. Al met al voldoende reden om een waterdicht telefoonhoesje te gebruiken voor de Samsung Galaxy A53.
Een Amoled beeldscherm met dunne randen
Het 6,5 Inch beeldscherm is een Amoled-paneel welke beeldweergaves levendig laat blijken en duidelijke zwarttinten heeft. Eigenschappen die vaak bij hoogwaardige telefoons zoals de Samsung S22 worden waargenomen. Een absoluut pluspunt van de Samsung Galaxy A53 en daarom verdient deze telefoon zeker een hoesje! Zeker gezien beeldweergaves helder zijn en een duidelijke kleurstelling hebben. De dunnen randen van het toestel zorgen bovendien dat de kijker volledige focus op het beeldscherm heeft en niet wordt afgeleid. Wat dat betreft is het verschil met het beeldscherm van de Samsung Galaxy S22 niet groot. Gezien de prijs-kwaliteitsverhouding heeft Samsung met de A53 dus een uitstekende telefoon op de markt gebracht. Voldoende redenen om deze telefoon met een hoesje te beschermen. Het zou natuurlijk ontzettend zonde zijn als de telefoon valt, op het beeldscherm terecht komt en krassen of barsten oploopt. Dan is het beeldscherm niet of nog maar gedeeltelijk bruikbaar en wordt het plezier een stuk minder. Wacht daarom niet langer en bescherm de Samsung Galaxy A53 met een telefoonhoesje!
Snellere Exynos 1280 processor met lager energieverbruik
De Samsung Galaxy A53 heeft een Exynos 1280 processor welke als doel heeft bij te dragen aan een snelle werking met een laag stroomverbruik. Een flinke opdracht en daarom de vraag: in hoeverre heeft Samsung dit kunnen realiseren? Waar de Samsung Galaxy A51 en A52 al snel waren, zou de A53 nog net iets sneller moeten zijn. Dit moet bijvoorbeeld naar voren komen bij het laden van applicaties, het spelen van games of het laden van internetpagina’s. Alleen hierom verdient de Samsung Galaxy A53 zeker al een telefoonhoesje. Bij het spelen van games wordt inderdaad duidelijk dat deze snel worden geladen, soepel verlopen en fijn zijn in gebruik. Waar de resolutie misschien nog net iets minder scherp is als bij de Samsung Galaxy S22 mag dit verder geen naam hebben. Mogelijk een verbeterpuntje voor opvolgende telefoons maar zeker geen sta in de weg voor nu. Al met al werkt de Exynos 1280 processor van de Samsung Galaxy A53 snel en dat maakt de telefoon fijn in gebruik. Wacht daarom niet langer en bescherm deze topper met een telefoonhoesje. Profiteer daarbij van deze voordelen:
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A13
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A33
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A73